Betalen

Bestellingen bij demagnolia.nl dienen via iDEAL of PayPal betaald te worden. Wanneer u een bestelling heeft bevestigd zult u automatisch door geschakeld worden naar het online betalingssyteem van de door u gekozen betaal methode. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met alle order- en betalingsinformatie. Nadat de betaling is geaccepteerd wordt uw bestelling verstuurd.

- Alle genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.
- Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
- Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Heeft u vragen over onze betalingsvoorwaarden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Verzenden

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verstuurd zodra de betaling is geaccepteerd.

Wij hanteren een verzendtarief van € 2,95* per bestelling binnen Nederland. Het verzendtarief buiten Nederland is € 9,75* per bestelling.

* Dit verzendtarief geldt voor alle bestellingen, tenzij de door u bestelde producten per pakketpost dienen te worden bezorgd. Het verzendtarief voor pakketpost binnen Nederland bedraagd € 6,95 en € 19,50 voor pakketpost buiten Nederland.

Heeft u vragen over onze verzendingen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u een product te leveren dat voldoet aan uw verwachtingen. Bent u niet tevreden met uw bestelling, dan kunt u volgens de wet "Verkoop op afstand", binnen 7 dagen uw bestelling retourneren zonder opgaaf van redenen.

Om uw retourzending zo snel mogelijk af te handelen, stuurt u binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze e-mail geeft u aan welke producten u wilt retourneren, evenals uw bankrekeningnummer en het ordernummer. U krijgt vervolgens een bevestiging per e-mail en kunt de producten retourneren. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde bestelling storten wij het betaalde bedrag terug op het door u genoemde bankrekening nummer.

Voorwaarden Retourneren

- De producten kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in gesloten originele verpakking.
- Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt.
- Wij vergoeden géén verzendkosten en/of verpakkingskosten.

Heeft u vragen over onze retour zendingen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.